Elintarvikehygienian perusteetMarja Laukkanen
Perustiedot kirjasta Elintarvikehygienian perusteet:Julkaisuvuosi: 2012 • Kustantaja: SEFO-konsultointi • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 40 • ISBN: 9789526739731Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Elintarvikehygienian perusteet edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Marja Laukkanen kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Elintarvikehygienian perusteet
Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Elintarvikehygienian perusteet:elintarvikeala, elintarvikehygiania, elintarvikehygienia, elintarvikemikrobiologia, elintarviketurvallisuus, elintarviketyöntekijät, elintarvikevalvonta, elintarvikkeet, ennaltaehkäisy, henkilökohtainen hygienia, hygienia, hygieniapassi, käsittely, lainsäädäntö, mikro-organismit, mikrobit, omavalvonta, puhdistus, puhtaanapito, riskienhallinta, ruokamyrkytys, työhygienia, viranomaisyhteistyö. Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:Lastu-kirjastot: Elintarvikehygienian perusteet - Marja Laukkanen
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.