Löydä äänikirjat ja e-kirjat

LUE ENEMMÄN

Äänikirjat ja e-kirjat puhelimeen ja tabletille

Äänikirjat ja e-kirjat yleistyvät kovaa vauhtia ja ovatkin helppo uusi tapa nauttia kirjoista. Tälle sivulle on koottu suomessa toimivista äänikirjoja ja e-kirjoja tarjoavista palveluista lyhyet kuvaukset. Monia palveluita pääsee kokeilemaan ilmaiseksi, joten kannattaa kokeilla miltä kirjat maistuvat tällaisessa muodossa. Useat ihmiset ovat kokeneet äänikirjat hauskaksi viihdykkeeksi työmatkojen kuluksi tai esimerkiksi lenkkeilyn ajaksi. Nautinnollisia hetkiä äänikirjojen ja e-kirjojen muodossa!


BookBeat äänikirjat

BookBeat – äänikirjat ja e-kirjat suoraan kännykkääsi

BookBeat tarjoaa tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja kaikkiin erilaisiin makuihin. Palvelussa voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja niin paljon kuin haluat ja kirjat on mahdollista ladata myös offline-tilaan. Lue ja kuuntele siis missä ikinä haluatkin. Palvelua voi kokeilla maksutta kaksi viikkoa.


Elisa Kirja äänikirjat

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja

Elisa Kirja lupaa maan laajimman e-kirjojen ja äänikirjojen valikoiman. Tutustumista varten palvelusta löytyy satoja ilmaisia klassikoita. Liittyminen palveluun on maksutonta. Ilmainen Elisa Kirja -sovellus tarjoaa helpon ja miellyttävän tavan nauttia lukemisesta ja kirjallisuudesta. Sovelluksella voi vaivattomasti lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja Android ja Apple -laitteilla.


Storytel äänikirjat

Storytel – Kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat.

Storytel antaa mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja niin paljon kuin haluat kuukausimaksua vastaan. Löydät monipuolisesta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja jokaiseen makuun – uutuuksia, bestsellereitä, dekkareita, elämäkertoja ja ajankohtaista kirjallisuutta – suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi! Tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja.


Adlibris kirjakauppa

Adlibris – Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa

Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, jonka visiona on auttaa kirjojen ystäviä löytämään uutta ja mielenkiintoista luettavaa edullisesti ja yksinkertaisesti. Adlibriksen verkkokaupasta löytyy yli 10 miljoonaa kirjaa sekä laaja valikoima toimistotarvikkeita, askartelu- ja käsityötarvikkeita sekä leluja ja lastentuotteita. Adlibris tekee yhteistyötä tuhansien kustantajien ja tavarantoimittajien kanssa ympäri maailmaa. Adlibris-verkkokirjakauppa toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Adlibris on ollut vuodesta 2005 lähtien osa Bonnier-konsernia. Adlibriksestä löydät myös laajan valikoiman e-kirjoja.


Booky.fi kirjakauppa

Booky.fi – Kirjakauppaa jo vuodesta 2005

Booky.fi – kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset kirjat ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa. Verkkokaupasta löytyy myös kattava valikoima elokuvia, pelejä ja musiikkia. Vuonna 2015 Bookylle myönnettiin avainlippumerkki kertomaan kotimaisesta palvelusta. Booky toimittaa tilaukset maailmanlaajuisesti!

Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.