Vapaalla tyylillä taitajaksi
Sanna Eulenberger, haastateltava Juuso Enala


Perustiedot kirjasta Vapaalla tyylillä taitajaksi:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Basam Books • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 357 • ISBN: 9789523790483

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Vapaalla tyylillä taitajaksi edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Sanna Eulenberger, haastateltava Juuso Enala kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Vapaalla tyylillä taitajaksi


Hanki uusia taitoja pienin askelin arjen lomassa!Työelämän murrosten aiheuttamat uudenlaiset taitotarpeet ovat suosittu aihe julkisessa keskustelussa. Muutosilmiöiden vuoksi tulevaisuuden osaamisina painottuvat muun muassa oppimiseen, vuorovaikutukseen ja luovaan ongelmanratkaisuun liittyvät taidot. Niistä kirjoitetaan paljolti johtamisen ja organisaation kehittämisen näkökulmasta. Harvoin kerrotaan, miten yksittäinen ihminen pärjää työelämän myllerryksessä, ja miten hän voisi kehittää tarvittavia osaamisia.Monet meistä ovat käyneet koulunsa vielä periaatteella ”yksi koulutus, yksi ammatti”. Se ei jatkossa enää riitä. Meille kertyy työelämässä useita ammatteja jatkuvan työn lomassa oppimisen kautta. Työnantajien osaamisodotukset muuttuvat koko ajan sen mukaan, minkälaisia paineita ympäristö asettaa toiminnalle. Oppimistaidot voivat kuitenkin olla pitkän tauon jälkeen ruosteessa ja opiskelu tuntua liian isolta urakalta kiihkeärytmisen työn ja arjen ohella.Me kaikki kykenemme uudistumaan, kunhan vapautamme itsemme kasvuamme rajoittavista ajatuksista. Siitä, miten näemme itsemme ihmisenä ja oppijana: mitkä ovat uskomuksemme oppimiskyvystämme ja kasvun asenteemme? Minkälaista unelmaa tavoittelemme? Mitkä kasvun keinot tukevat luontaista tapaamme toimia? Minkälaisessa ympäristössä kukoistamme?Tämä kirja on käytännön taitokirja ja rohkaisu meille kaikille kasvuhaluisille. Voimme hankkia uusia taitoja pienin askelin arjen lomassa. Ajan henkeä tämäkin: nopeat muutokset työympäristössä edellyttävät joustavaa, annosteltua taitojen omaksumista pitkien koulutusrupeamien sijaan.Kirja tarjoaa käytännön apua: alentaa oppimiseen heittäytymisen kynnystä ja osoittaa, että pienetkin teot voivat johtaa suuriin lopputuloksiin. Ja että sopivina paloina annosteltuna oppimatkastaan voi tehdä myös hauskan! Runsaat käytännön harjoitukset auttavat tunnistamaan tunnekokemukset ja vahvuudet, jotka saavat kasvun purjeet pullistumaan täyteen mittaansa - tai tunteet, asenteet ja uskomukset, jotka hidastavat kehittymistä. Lukuisat oppimisen vaihtoehdot vapauttavat kehittämään taitoja omalla tyylillä. Oppimiskartan avulla voi luoda itselleen kestävän oppimisalustan - minkä tahansa asian oppimiseen. Vinkit ja harjoitukset onkin laadittu siten, että jokainen voi ottaa käyttöön juuri omiin taipumuksiinsa sopivimman tavan ja halutessaan kokeilla nipullisen uusia.Lisäksi parikymmentä oppijaa jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään. Muiden kokemukset ovat erityisen tarkeita, koska olemme oppijoina erilaisia. Siina missa yhdelle toimii lukeminen, toinen haluaa piirtaa ja joku muu kokeilee koko kehollaan, jotta uusi taito uppoaa selkaytimeen. Yksi etenee pikavauhdilla, toinen pohdiskelee pidempään. Mikä on sinun tyylisi? Toivotan kasvun iloa taitajaksi, vapaalla tyylillä!Sanna Eulenberger on kokenut ohjaustyön taitaja, joka on opastanut aikuisia yli 30 vuotta sekä oppilaitoksissa että yrityksissä. Hänellä on myös pitkä työura asiakaslähtöisten palvelujen ja liiketoiminnan ke


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Vapaalla tyylillä taitajaksi:
ammatillinen kehitys, ammattitaito, elinikäinen oppiminen, harjoitukset, itsekasvatus, kehittäminen, muutos, oppiminen, osaaminen, osaamisen kehittäminen, pätevyys, työelämä, työyhteisötaidot.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Vapaalla tyylillä taitajaksi - Sanna Eulenberger, haastateltava Juuso Enala


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.