Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaaMats-Eric Nilsson, Henrik Ennart, Riikka Toivanen
Perustiedot kirjasta Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa:Julkaisuvuosi: 2011 • Kustantaja: Atar • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 287 • ISBN: 9789526757704Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Mats-Eric Nilsson, Henrik Ennart, Riikka Toivanen kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Haulla löytyneitä muita vaihtoehtoja
Löysimme myös nämä kirjat, jotka voisivat kiinnostaa sinua.Lisätietoja kirjasta Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa
Kotona leivottua pullaa pidetään vaarallisempana kuin tehdastekoista. Monissa esikouluissa kielletään lapsia nykyisin osallistumasta keittiötöihin, ja toisinaan heitä kielletään jopa itse levittämästä voita leivän päälle. Nakkikioskin pitäjän on paljon helpompi saada lupa jauheperunasoseelle kuin oikean perunasoseen myymiseen. Tuoretavaroiden käsittelyä pidetään nykyisin hyvin riskipitoisena - kun taas teollisesti hyvin raskaasti käsitellyt ja mauttomat elintarvikkeet ristiriitaista kyllä täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset. Miten näin on päässyt käymään?Vaara vaanii kattilassa osoittaa, miten lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruoan kustannuksella. Silti juuri valtavissa ruokatehtaissa vaarallisilla bakteereilla ja viruksilla on parhaat mahdolisuudet syntyä ja levitä. Sairaalabakteeri, sikaingluenssa ja uudet aggressiiviset suolistobakteerit ovat vain osa niistä terveyteen kohdistuvista vaaroista, jotka voidaan jäljittää EU:n tuella ympäri Itämerta perustettaville ympäristöä tuhoaville teollisuusmaatiloille, joissa on kymmeniätuhansia eläimiä. Valtavat laitokset, joissa kasvatetaan kanoja, lehmiä ja sikoja, tuottavat halpoja raaka-aineita elintarviketeollisuuden vakioiduille ruokalistoille, joita tarjotaan niin kouluissa, vanhainkodeissa, sairaaloissa kuin tavallisissa lounasravintoloissakin. Tilanne ei kuitenkaan ole aivan niin synkkä. Vielä ei ole liian myöhäistä palata käyttämään oikeita raaka-aineita, kokea puhtaita makuja - ja saada aitoa ruokakokemusta! Mats-Eric Nilsson, joka ravisti suomalaisia elintarvikkeiden kuluttajia menestysteoksellaan Aitoa ruokaa, vie nyt toimittaja Henrik Ennartin kanssa ruokakeskustelua pitkän askeleen eteenpäin. Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa:elintarvikehygienia, elintarviketuotanto, elintarvikkeet, joukkoruokailu, laatu, lainsäädäntö, lisäaineet, lähiruoka, puhtaus, raaka-aineet, ruoka, ruoka-aineet, ruokamyrkytys, terveyshaitat.
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.