Rakkaus johtaa ihmisiä ja yrityksiä
Tikkanen Jani


Perustiedot kirjasta Rakkaus johtaa ihmisiä ja yrityksiä:
Julkaisuvuosi: 2010 • Kustantaja: Futugene • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 194 • ISBN: 9789529265084

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Rakkaus johtaa ihmisiä ja yrityksiä edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Tikkanen Jani kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Haulla löytyneitä muita vaihtoehtoja

Löysimme myös nämä kirjat, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Rakkaus johtaa : ihmisiä ja yrityksiä
Jani Tikkanen

Lisätietoja kirjasta Rakkaus johtaa ihmisiä ja yrityksiä


Tahtoisitko viihtyä kotona ja työssä omana itsenäsi, ainutkertaisuuttasi arvostaen? Olisitko valmis rehellisesti tutustumaan itseesi? Moni meistä saattaa elää mielestään ulkoisesti täyttä elämää, vaikka sisällä onkin tyhjä olo. Arjen suorittaminen ja tavoitekeskeinen toiminta täyttävät tyhjyyden. Yritysmaailmassa kuohuu: pyrkimys jatkuvaan kasvuun, tuotannon tehostaminen, lakot, lomautukset ja irtisanomiset ovat ajan ilmiöitä. Vauhti kiihtyy ja kilpailu kovenee. Työssä käyvät taistelevat mahdottomilta tuntuvien paineiden kanssa ja yrittävät selvitä tulevan kvartaalin odotuksista. Julkisella sektorilla on omat haasteensa. Asiakeskeisyys hallitsee ja ihmisyys on monin paikoin hukassa. Minkälaista johtajuutta tarvitaan tällaisessa tilanteessa? Rakkaus johtaa -teos peräänkuuluttaa inhimillisyyden huomioon ottamista ja ihmisystävällisyyttä yhteisöjen ja liikkeenjohdon tärkeäksi lähtökohdaksi. Yhä nopeammin muuttuvassa ja monikulttuurisessa ympäristössä yhteisöjen on löydettävä uusi näkökulma ja toimintatapa, jonka keskipisteessä on yksilöllinen ja vastuullinen ihminen. Samalla yksittäisen ihmisen on muutosten keskellä löydettävä yhteys todelliseen itseensä.Rakkaus johtaa näyttää, kuinka suorituskeskeinen ja itsekäs toiminta hallitsee elämää, jos tunteita ja pelkoja ei tiedosteta. Läsnäoleva ja vuorovaikutukseen perustuva vastuullinen johtajuus mahdollistaa inhimillisen ja taloudellisen toiminnan yhteensovittamisen uusiutuvalla ja kestävällä tavalla. Vaikka kirjassa käsitellään paljon johtajuutta yhteisöjen kannalta, siinä pohditaan rakkauden todellista olemusta ja johtajuutta laajemmin osana jokaisen ihmisen elämää ja kanssakäymistä muiden kanssa.Tämä teos auttaa sinua rikkomaan kuoresi ja vapautumaan rooleistasi. Myönnät heikkoutesi ja tunnistat todellisen vahvuuden kohtaamalla pelkosi ja hyväksymällä itsesi sellaisena kuin olet. Kun otat vastuun itsestäsi, totuudenmukainen rakkaus voi johtaa sinua. Kun tutustut todelliseen itseesi, sinulla on mahdollisuus toimia ihmisystävällisesti niin työssä kuin vapaa-aikanasikin ja samalla luoda edellytykset kestävälle menestykselle. Sinä valitset ja luot oman todellisuutesi.Jani Tikkanen on valmentaja ja yrittäjä, jolla on laaja konsultointikokemus kotimaisten, paikallisesti toimivien ja kansainvälisten yritysten strategisista ja operatiivisista haasteista sekä muutosjohtamisesta. Lisäksi hänellä on kokemusta verkostotoiminnan ja pienyrittäjyyden kehittämisestä.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Rakkaus johtaa ihmisiä ja yrityksiä:
elämäntaito, itsetuntemus, itsetunto, johtajuus, johtaminen, pelot, rakkaus, sosiaalinen vuorovaikutus, tunteet.


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.