Avain
Helena Haavisto, valokuvaaja Aletta Palosaari


Perustiedot kirjasta Avain:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Lector Kustannus Oy • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 72 • ISBN: 9789527433393

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Avain edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Helena Haavisto, valokuvaaja Aletta Palosaari kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Avain


Idealippaan voimaa antava ydin on luonto, siellä liikkuminen, sen tutkiminen ja siitä nauttiminen. Kirjasarjan rakenne noudattaa vuoden kiertoa. Jokaisesta neljästä vuodenajasta on oma kirjansa. Tämä kirja on Idealippaan Avain, joka sisältää tietoa lapsen varhaisista valmiuksista, motivaatiosta ja luovuudesta. Avaimessa kerrotaan myös toimintamateriaaleista ja -tekniikoista. Monet materiaalit voidaan tehdä itse tai käyttää kierrätysmateriaaleja monipuolisiin askartelutöihin. Luonnosta löytyy paljon kiinnostavaa materiaalia, käpyjä, kiviä, irronneita oksia, värikkäitä lehtiä, linnunsulkia jne. Avaimessa on myös runsaasti tietoa lähdekirjoista ja linkkejä, joista pääsee ajankohtaisiin videoihin tai mielenkiintoisiin oppimispeleihin.Jokaisessa vuodenaikakirjassa kerrotaan, mitä luonnossa tuolloin tapahtuu. Mitä kasvien ja eläinten elämässä tapahtuu. Kerrotaan myös niistä juhlapäivistä, jotka osuvat kyseiseen ajanjaksoon. Millaisia perinteitä ja perinneruokia liittyy esimerkiksi jouluun. Kirjoissa annetaan valmistusohjeita ruokiin ja herkkuihin, joiden raaka-aineita on tuolloin tarjolla luonnossa tai jotka liittyvät ajanjakson juhlapäiviin.Avain on se osa kirjasarjaa, johon kannattaa tutustua ensimmäisenä. Siihen voi palata myöhemminkin etsiessään sopivia lähteitä tai linkkejä. Vuodenaikakirjoista suosittelemme käyttämään sitä kirjaa, jonka vuodenaikaa parhaillaan eletään. Silloin ideat on helpoin toteuttaa luonnonolojen ja materiaalien puolesta.Leikeissä ja peleissä harjoitellaan lapselle tärkeitä perusvalmiuksia, kuten käden taitoja, lukumäärien tunnistamista ja vertailua, luokittelua ja säännönmukaisuuksien ja symmetrian havaitsemista. Opitaan sosiaalisia taitoja ja kehitetään luovuutta. Tavoitteena on ohjata lasta oppimaan ja iloitsemaan oppimisesta. Lapsi oppii asioita, kun hän itse pohtii, kysyy ja kokeilee, ei niin, että hänelle tarjotaan valmista tietoa. Siksi hänelle luodaan tilaisuuksia tutkimiseen, havaitsemiseen ja oivaltamiseen. Lapsen oppimisen ja kehittymisen keskeisiä osa-alueita ovat:• Rikkaan kielen oppiminen kommunikoimalla aikuisten ja toisten lasten kanssa.• Ongelmanratkaisutaidot, kiinnostus ongelmiin ja halu pohtia ja päätellä.• Leikkimisen ja oppimisen ilo, motivaatio ja terve itsetunto.• Käden taidot, motoriset taidot, hahmotustaidot.• Luova keksiminen ja halu ilmaista itseään sanoin, kuvin ja toiminnan muodossa.Idealippaan jokaisessa vuodenaikakirjassa toistuvat samat otsikot, mutta uudet sisällöt- Tutkitaan luontoa- Rakennetaan, muovataan ja askarrellaan- Kokataan ja leivotaan- Kuunnellaan satuja ja tarinoita- Pelataan ja leikitään- Tutkitaan ja pohditaan.Avaimessa ohjataan käyttämään samoja perusmateriaaleja, kuten napit, nopat, pelikortit ja rakennuspalikat erilaisissa harjoituksissa ja leikeissä. Esimerkiksi helmet ovat hyvin monipuolinen väline, jota voidaan käyttää koruista laskuhelmiin tai taulujen tekemiseen. Avaimessa esitellään eri materiaalien monipuolista käyttöä. Myös tietokoneella harjoittel


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Avain:
askartelu, fritid, harrastukset, hobbyer, leikit, lekar, luonto, luonto-opetus, miljöfostran, naturen, naturundervisning, pelit, pyssel, spel, vapaa-aika, vuodenajat, ympäristökasvatus, årstider.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Avain - Helena Haavisto, valokuvaaja Aletta Palosaari


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.