Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina
Rebekka Härkönen


Perustiedot kirjasta Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Deadline Kustannus • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 216 • ISBN: 9789527396254

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Rebekka Härkönen kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina


Olen hämmästynyt. En siitä, mitä Räty sanoo, enkä oikeastaan edes hänen käytöksestään. Rädyn rikoksia tutkiessani olen kuitenkin tehnyt sen johtopäätöksen, että hän on vaarallinen, mutta lähinnä päihtyneenä. Nyt hän istuu selvin päin raivostuneena edessäni niin, että hänen asentonsa on vieläkin jännittyneempi kuin aiemmin. Räty näyttää siltä kuin hän valmistautuisi hyökkäämään.Pasi Räty on tuomittu kaksi kertaa elinkautiseen ja istuu edelleen linnassa. Härkönen on haastatellut Rätyä joskus Turun Sanomiin, ja silloin Räty sanoi, ettei voi tietää, tappaako hän vielä. Kirjan teon yhteydessä Härkönen meni Turun vankilaan tapaamaan Rätyä. Sen sijaan, että Räty olisi antanut haastattelun, hänen aikeinaan oli ilmeisesti vahingoittaa toimittajaa.Räty on istunut tiettävästi Suomen toiseksi pisimmän elinkautisen eli 22 vuotta. Ensimmäisen murhan Räty teki vuonna 1990 neljälläkymmenellä puukoniskulla, ja toisen murhan vuonna 2012 oltuaan kuukauden vapaana. Oikeus tuomitsi molemmat teot raakuuden ja julmuuden perusteella murhana. Kummassakaan niistä ei ollut järjellistä motiivia.Härkönen käsittelee kirjassa Rädyn elämänkaarta käyttäen lähteenään asiakirjoja, kuten mielentilatutkimusta, ja myös asiantuntijoiden haastatteluja. Teoksessa käsitellään myös jonkin verran muita rikollisia ja avataan Suomen oikeuskäytäntöjä. Kirjassa otetaan faktojen perusteella kantaa siihen, miksi Rädyn kaltaisia pysyvästi vaarallisia henkilöitä ei pitäisi koskaan enää päästää vapauteen.Rebekka Härkönen on Turun Sanomien palkittu rikos- ja oikeustoimittaja.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina:
Räty, Pasi, aggressiivisuus, aggressivitet, brott mot liv, brottslingar, elinkautinen vankeus, fängelsestraff, fångar, gärningsmän, henkirikokset, historia, livstidsfängelse, mielentilatutkimus, mord, murha, murhaajat, mördare, oikeuspsykiatria, personlighetsstörningar, persoonallisuushäiriöt, psykopati, psykopatia, päihdeongelmat, rangaistukset, rikoksen uusiminen, rikoksentekijät, rikolliset, rusmedelsproblem, rättspsykiatri, sinnesundersökning, straff, syyntakeisuus, tillräknelighet, uusintarikollisuus, vangit, vankeusrangaistus, väkivaltaisuus, väkivaltarikokset, våldsbenägenhet, våldsbrott, återfallsbrott, återfallsbrottslighet.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Valmis tappamaan : kaksinkertaisen elinkautisvangin tarina - Rebekka Härkönen


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.