Megajyrä : romaani
Nalle Österman


Perustiedot kirjasta Megajyrä : romaani:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Frank Cray Publishing Company Co • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 245 • ISBN: 9789526968322

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Megajyrä : romaani edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Nalle Österman kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Megajyrä : romaani


Toimittaja-kirjailija Nalle Östermanin (s. 1973 Helsinki) lokakuussa 2021 julkaistu esikoisromaani Megajyrä saattaa olla koko suomalaisen kirjavuoden eriskummallisin, puhuttelevin ja viihdyttävin kirja, joka ei jätä yhtäkään lukijaansa varmasti kylmäksi.Megajyrä jyrää nimittäin allensa kaiken keskinkertaisuuden ja normaalin ihmisen järjen hivenenkin. Se on lopulta kertomus turhautuneen miehen rakkauden etsinnästä ja vapauden kaipuusta. Teos on samalla myös kurkistus kotimaisen musiikkihistorian hämärien verhojen taakse. Se vilisee julkimoita ja kaiken maailman oman elämänsä sankareita.Megajyrää voi kuvailla aikuisten saduksi ja surrealistiseksi satiiriksi, joka yhdistelee dystopiaa, mielipuolisuutta, kaaosta, todellisuutta ja taruja absurdiuden kautta eriskummalliseksi keitokseksi, jota on jo ehditty verrata sellaisiin oman aikansa merkkiteoksiin, kuten Hunter S. Thompsonin Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (1971) -kulttiklassikkoon sekä Mihail Bulgakovin ikivihreään Saatana saapuu Moskovaan (1969).Samalla Megajyrä on kuitenkin myös kertomus suomalaisesta sisusta, sitkeydestä ja hulluudesta. Se pyrkii sanoittamaan lihaksi ja tunteiksi sellaisten miesten ajatukset, jotka on syystä tai toisesta hylätty, heitetty tai siivottu normaalin sivistyneen yhteiskunnan ulkopuolelle. Sen sijaan, että Österman olisi turvautunut äärimmäisiin tekoihin, kirjoitti hän tuntemuksistaan kirjan, joka naurattaa, itkettää, vihastuttaa, ihmetyttää, provosoi, haastaa sekä pakottaa lukijan pohtimaan elämän peruskysymyksiä itse.- Halusin tarjota lukijalle väkevän lukuelämyksen enkä mitään tasaisen harmaata keskinkertaisuutta, keskiluokkaisuutta ja turvallisuutta, mitä suomalaiset kirjamarkkinat tuntuvat tänä päivänä olevan pullollaan, luonnehtii Österman teostaan itse. - Minähän olen Kontulasta.Ei ihme, etteivät perinteikkäät kotimaiset kustantamot nähneet Megajyrää julkaisukelpoisena. Sen sijaan teoksen julkaisijana toimii Like Kustannuksen entisen kotimaisen kirjallisuuden kustannuspäällikön Arto Leivon (s. 1959) pienkustantamo Frank Cray Publishing. Saman Leivon, joka luki Likellä vuoteen 2006 asti keskimäärin tuhat käsikirjoitusta vuodessa, joista Like kustansi vuosittain noin 30-40 nimikettä.- Se on vi**n hyvä kirja, näin lyhyesti sanottuna, perustelee Leivo rohkeaa ratkaisuaan. - Se sai jopa tällaisen vanhan jyrän nauramaan moneen otteeseen. Kirja toimii alusta loppuun asti pärähdyttävästi. Samalla se on myös mahtavan selkosanaisen yhteiskuntakriittinen ja riittävän ilkeä.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Megajyrä : romaani:
elämänmuutokset, julkisuuden henkilöt, kuolleista herääminen, miehet.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Megajyrä : romaani - Nalle Österman


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.