Puheista tekoihin
Pekka Hallberg


Perustiedot kirjasta Puheista tekoihin:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Rule of Law Finland • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 247 • ISBN: 9789526887128

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Puheista tekoihin edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Pekka Hallberg kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Puheista tekoihin


Maailmalla on hätää ja ahdinkoa sekä valtakamppailuja. Miten hyvinvointiyhteiskuntamme kestää näissä paineissa? Vaikka varautumisessa otetaan huomioon erilaiset uhkakuvat, kriisit tulevat yleensä kuten koronapandemiakin yllättäen. Tarvitaan yhteiskunnan ulkoista ja sisäistä vahvuutta.Olemme riippuvaisia kehityksestä maailmalla. Kysymys ei ole integraatiosta vain täällä Euroopan mantereella vaan myös globalisaatiosta, jonka vaikutukset tulevat niin ulkoa kuin sisältä. Asioita on tarkasteltava myös kansalliselta maaperältä.Suomessa on tarkoin seurattava EU:n kehitystä, ettei astuta varomatta väärille teille. On myös rakennettava maailman sääntöperäisiä ratkaisuja YK:n puitteissa. Niinpä kestävän taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen kehityksen kynnykset ovat madaltuneet. Köyhyyden poistamiseen maailmalla tarvitaan etenkin vastuullista taloutta, josta on kannettava huolta. Oikeusvaltiokehitys on siinäkin yhteisöllisyyttä rakentava strategia.Ihmiset olisi kautta maailman saatava mukaan virittämään mieliä puhumisesta tekemisen puolelle.Tämä teos tarkastelee yhteiskuntamme vahvuuksina valtarakenteiden kehitystä, ihmisten itsetunnon ja identiteetin lähteitä, hyvinvoinnin edellytyksiä, sananvapautta ja -vastuuta, tiedonsaantia ja opintietä, kokonaisturvallisuutta sekä oikeuden ja vallan tasapainoa. Kirjan seitsemän lukua sisältävät kuin seitsemän veljeksen pohdiskelua ymmyrjäisestä maailmasta.Kirjoittaja oikeustieteen ja valtiotieteiden tohtori, korkeimman hallinto-oikeuden entinen presidentti Pekka Hallberg on tuomioistuinuransa aikana välillä toiminut professorina ja myös johtanut keskeisten lainuudistusten valmistelua. Hänen julkisoikeuden teoksiaan on käännetty monille kielille. Puheenvuorokirjoissa, kuten Oikeus puntarissa (1997), Arvot tasapainossa (2005), Oikeuden ja vallan solmuja (2011), Matkamiehen mietteitä (2014) ja Oikeusvaltio maailman tuulissa(2019), hän on puolestaan osallistunut yhteiskunnalliseen keskusteluun.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Puheista tekoihin:
akademisk frihet, akateeminen vapaus, hyvinvointivaltio, högskoleväsen, identiteetti, identitet (självbild), kansallinen turvallisuus, kehitys, kieli ja kielet, korkeakoululaitos, koululaitos, kulttuuri, kultur, landets försvar, maanpuolustus, maktstrukturer, nationell säkerhet, oikeusvaltio, poliittiset järjestelmät, politiska system, rättsstat, samhället, sananvapaus, skolväsen (institution), språk, tiedonsaanti, tillgång till information, utveckling (process), valtarakenteet, välfärdsstat, yhteiskunta, yttrandefrihet.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Puheista tekoihin - Pekka Hallberg


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.