Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja
Veikko Tiitto


Perustiedot kirjasta Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja:
Julkaisuvuosi: 2015 • Kustantaja: Valkeakoski media • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 240 • ISBN: 9789526810218

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Veikko Tiitto kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja


Kun Irwin Goodman lähtee vimeiselle keikkamatkalleen tammikussa 1991, hän muistelee matkan aikana mennyttä elämäänsä, uraansa ja laulujaan. Moni asia, josta on aiemmin kerrottu vain vähän, aukeaa nyt Irwinin omasta näkökulmasta. Tarinasta välittyy kuva taiteilijasta, jonka kaikki tunsivat, mutta jonka omaa ajatusmaailmaa tuskin paljoakaan tunnetaan.Irwin Goodman, kansan laulaja, on elämäkertaromaani, joka kertoo uudella tavalla tunnetun tarinan ja paljon uusia juonteita tästä. Kun kolmen vuoden sinnnikkään yrittämisen jälkeen, syksyllä 1965 Irwin lauluineen viimein nousi koko kansan tietoisuuteen ystävänsä Vexi Salmen avustamana, se tiesi murroksia monessa mielessä. Irwin aloitti silloisen Suomen oloissa ainutlaatuisen uransa. Romaanissa selviää miten tuo kaikki Irwinin omasta näkökulmasta tapahtui, minkälaisia tuntemuksia nuorella miehellä oli silloin ja mitä mietteitä kansantaitelijalla oli asioista neljännesvuosisata myöhemmin, uransa ja elämänsä loppuvaiheessa, viimeisellä keikkamatkallaan.Irwin muistelee uransa alkua, aikaa jolloin nuoren hämeenlinnalaismuusikon tulevaisuudennäkymät eivät vaikuttaneet aina erityisen lupaavilta. Lukija pääsee Irwinin mukaan matkalle kohti hänen kehittymistään legendaariseksi kansantaiteilijaksi, kansan laulajaksi Irwin Goodmaniksi.Monien ennen kuulumattomien sattumusten värittämä tarina välittää ainutlaatuisella tavalla 60-luvun ajankuvaa ja kotimaisen viihdemusiikin vaiheita. Irwinin kaunokirjallisen elämänkerran ovat kirjoittaneet suomalaisen kevyenmusiikin asiantuntijat, kirjalijat Veikko Tiitto ja Ari Lahti. Tarjolla on Irwinin laaja ja värikäs elämänhistoria koko uran ja elämän ajalta Irwinin itsensä kertomana, niin kuin kirjailijat ovat sen luettavaksi nyt tuoneet. Tekijätiimin työssä näkyy kaunokirjallinen osaaminen ja aiheen, sekä koko kevyen musiikin sektorin tuntemus. Pohjatyönä kirjasarjaan on tehty mittavat haastattelut Irwinin lähipiirissä. Kirjoittatiimissä on myös omakohtaista kokemusta Irwinin lähipiirissä useiden vuosien ajalta.Niin Irwinin itsensä kertomaa ylöskirjoitettuna, kuin hänet hyvin tunteneiden henkilöiden kautta kirjan sivuille on saatu myös taitelijan sisimpiä tuntoja, sekä tummempia sävyjä, että positiivisen ja valoisan persoonan piirteet. Romaanin historiakerronta on niin tarkkaa kuin se tänä päivänä voi olla. Irwinin oma persoona välittyy rinnakaistarinoiden kautta, uusia ennen kertomattomia puolia tuodaan esiin.Veikko Tiitto ja Ari Lahti ovat yhdessä kirjoittaneet elämänmakuisen romaanin suomalaisen kevyenmusiikin suurmiehen elämästä. Syntyi viihteellinen, mutta syvällinen elämäkertaromaani, jossa Irwinin suosimalle huumorille on sijansa, samalla pureudutaan pintaa syvemmälle kansantaiteilijan sielunmaisemaan.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja:
Goodman, Irwin, Salmi, Vexi, elämäkertaromaanit, henkilöhistoria, iskelmät, laulajat, suomenkielinen kirjallisuus.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Viimeinen keikka. osa 2, Irwin Goodman, kansan laulaja - Veikko Tiitto


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.