Annettu, otettu, itse tehty : nuorten vapaa-aika tänään
1962- Tarja Tolonen, 1968- Mirja Määttä, Sanna Aaltonen


Perustiedot kirjasta Annettu, otettu, itse tehty : nuorten vapaa-aika tänään:
Julkaisuvuosi: 2011 • Kustantaja: Nuorisotutkimusseura : Nuorisotutkimusverkosto [jakaja] • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 173 • ISBN: 9789525464887

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Annettu, otettu, itse tehty : nuorten vapaa-aika tänään edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla 1962- Tarja Tolonen, 1968- Mirja Määttä, Sanna Aaltonen kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Annettu, otettu, itse tehty : nuorten vapaa-aika tänään


Miten nykynuoret viettävät vapaa-aikaansa? Mitä vapaa-aika nuorille merkitsee? Ystäviä, aktiivista harrastamista, toimintaa, hengaamista ja mitääntekemättömyyttä? Miten yhteiskunnalliset rakenteet ja palvelut vaikuttavat nuorten toimintaan vapaa-ajalla? ANNETTU, OTETTU, ITSE TEHTY - Nuorten vapaa-aika tänään -teos kertoo tämän päivän nuorten vapaa-ajan käytännöistä, merkityksistä, tiloista ja instituutioista. Teoksessa pureudutaan vapaa-ajan käytäntöihin nuorten ja nuoria hallinnoivien instituutioiden näkökulmasta. Nuorten vapaa-ajantoiminta on erityisen merkityksellistä heille itselleen, kun se omaehtoista ja kokeilevaa. Ystävyyssuhteet ovat tärkeitä nuorille, niin kasvokkaiset kuin virtuaalisetkin. Nuorten vapaa-aika voidaan nähdä myös vaarallisena tai pahana. Nuorten vapaa-aika nähdäänkin tärkeänä myös kasvattajien ja kansallisen hyvinvoinnin kannalta ja erilaisia aikuisten ohjaamia vapaa-ajan palveluita tarjotaan nuorille. Toisaalta nuorille tarkoitetut kunnalliset ja valtiolliset palvelut ovat etääntyneet nuorten arjesta ja vapaa-ajasta, eivätkä ne aina kohtaa. Sukupuoli, etnisyys, yhteiskuntaluokka ja asuinpaikka vaikuttavat nuorten vapaa-ajan viettotapoihin ja osallistumismahdollisuuksiin. Nuorten vapaa-aika ei ole myöskään irrallaan yhteiskunnallisista rakenteista ja eriarvoisuuksista, vaan sitä rakentavat samat globaalit, julkiset, yksityiset ja kansalaisyhteiskunnan toimijat kuin esimerkiksi työ- ja koulutuselämää.Teos on tarkoitettu kaikille nuorten vapaa-ajasta kiinnostuneille, niin aikuisille, kasvattajille kuin nuorille itselleen. Soveltuu myös oppikirjaksi nuorisotutkimuksen, nuorisotyön sekä kasvatus- ja sosiaalialan koulutuksessa.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Annettu, otettu, itse tehty : nuorten vapaa-aika tänään:
ajankäyttö, aktiivisuus, alueelliset erot, elämäntapa, eriarvoisuus, forskningsmetoder, fritidsaktiviteter, harrastukset, hobbyer, ihmissuhteet, lapset (ikäryhmät), motivaatio, mänskliga relationer, nuoret, nuorisokulttuuri, nuorisotilat, nuorisotutkimus, nuorisotyö, osallistuminen, sociala relationer, sosiaaliset suhteet, tasa-arvo, tidsanvändning, tutkimusmenetelmät, ungdomar, ungdomsforskning, ungdomsgårdar, vapaa-aika, vapaa-ajantoiminnat, varhaisnuoret, virtuaalisuus, vänner, yhteiskunta, ystävyys, ystävät.


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.