Kertomus Vammalan kaupungista 1979 : kuvien kanssa
Mikko Lahtinen, valokuvaaja Pekka Agarth


Perustiedot kirjasta Kertomus Vammalan kaupungista 1979 : kuvien kanssa:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Warelia • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 251 • ISBN: 9789523870024

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Kertomus Vammalan kaupungista 1979 : kuvien kanssa edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Mikko Lahtinen, valokuvaaja Pekka Agarth kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Kertomus Vammalan kaupungista 1979 : kuvien kanssa


Pekka Agarthin ja Mikko Lahtisen yhteisteos on erityislaatuinen kotiseutukirja. Se pureutuu kuvin ja sanoin yhden kaupungin yhteen vuoteen tavalla, joka tarjoaa ajatuksenruokaa myös missä tahansa muualla Suomessa asuville. Lukija näkee omankin kasvupaikkansa ja paikallisyhteisönsä uusin silmin.Vammala-nimistä kaupunkia ei enää ole, vaan se on osa nykyistä Sastamalan kaupunkia. Vuonna 1979 Vammala oli vireä eteläsuomalainen pikkukaupunki Kekkosen ajan hyvinvointivaltiossa. Mitä se tarkoitti - ja millaista ylipäätään oli elää 1970-luvun lopun ja 1980-luvun alun Suomessa?Kajaanilainen Pekka Agarth on tunnettu ammattivalokuvaaja ja toiminut urallaan myös valokuvauksen opettajana. Hän on voittanut kymmeniä valokuvauskilpailuja Suomessa ja ulkomailla, julkaissut kuvia eri teoksissa sekä pitänyt lukuisia näyttelyitä eri puolella Suomea kuudella eri vuosikymmenellä. Tämän kirjan valokuvat Agarth otti vuonna 1979 asuessaan Vammalassa. Tuolloin hän valokuvasi kaupunkia seuraavana vuonna julkaistua Vammala-kuvateosta varten.Mikko Lahtinen on valtio-opin yliopistonlehtori Tampereen yliopistossa. Tässä teoksessa Lahtinen kirjoittaa kasvukaupungistaan Vammalasta, sen ihmisistä ja elämänmenosta aikana, jolloin hän oli vilkas ja toimelias koulupoika. Lukija pääsee pohtimaan yhdessä kirjoittajan kanssa, mitä tuosta ajasta on siirtynyt 2020-luvun Suomeen, mitä jäänyt menneisyyteen.”Kertomus Vammalan kaupungista 1979” antaa myös virikkeitä kotiseutukirjojen tekijöille ympäri maan: näinkin voi kotiseutukirjan tehdä! Teoksen nimi on kunnianosoitus Antero Wareliukselle, ”Kertomus Tyrvään pitäjästä 1853” -teoksen kirjoittajalle, eikä teosta olisi tällaisena olemassa ilman Wareliuksen jättämää esikuvaa.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Kertomus Vammalan kaupungista 1979 : kuvien kanssa:
Lahtinen, Mikko, asuminen, barndom, boende, byggnadstradition, dokumenttivalokuvaus, dokumentärfotografering, elinkeinoelämä, elämäntapa, händelser och evenemang, kaupungit, kaupunkihistoria, kaupunkikeskustat, kaupunkikulttuuri, kaupunkikuva, koululaitos, kulttuurielämä, kulturliv, lapsuus, livsstil, minnen (hågkomster), muistot, nuoruus, näringsliv, pikkukaupungit, rakennusperinne, skolväsen (institution), småstäder, stadsbild, stadshistoria, stadskultur, stadskärnor, städer, tapahtumat, ungdom (skede).


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.