Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstäLukas Hemnell, 1975- Jenni Pitkäniemi, valokuvaaja Robert Lindström
Perustiedot kirjasta Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä:Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Teos • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 183 • ISBN: 9789523630321Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Lukas Hemnell, 1975- Jenni Pitkäniemi, valokuvaaja Robert Lindström kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä
Tämä on kirja ravintola Platsista, joka sijaitsee Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa. Ravintolan pääkokki Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuvat rikas pohjoismainen makumaailma ja paikalliset, kestävästi kasvatetut ainekset. Kirja kertoo myös ihmisistä: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisesti mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta omassa autotallissaan. Tekstit on kirjoittanut toimittaja ja ruokaintoilija Nina Weckström. Kirja soveltuu erityisesti niille, joita kiinnostaa uusi pohjoismainen gastronomia. Se tarjoaa moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat aina yhdistäneet Suomea ja Ruotsia. Olisiko tänään pöydässä lahnamoussea ja sokerisuolattua haukea? Tai grillattua suippokaalia savustetulla kermaviilillä ja kiehautetulla parsalla? Jos et juuri nyt jaksa itse kokata, kirja tarjoaa silmänruokaa ja inspiraatiota tuleviin gastronomisiin seikkailuihin.Nina Weckström työskenteli yli kolme vuosi kymmentä toimittajana Hufvudstadsbladetissa. Hän nauttii iloisista aterioista ja uppoutuu ruoanlaittoon täydellä sydämellä.Lukas Hemnell on ravintola Platsin keittiöpäällikkö. Hemnell haluaa tuoda esiin puhtaita ja koreilemattomia makuja sekä työ- että kotikeittiössään. Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä:Hanasaari (kulttuurikeskus), Plats (ravintola), gastronomia, ravintolat, ruokakulttuuri, ruokaohjeet. Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:Lastu-kirjastot: Ravintola Plats : pohjoismaista gastronomiaa Hanasaaren keittiöstä - Lukas Hemnell, 1975- Jenni Pitkäniemi, valokuvaaja Robert Lindström
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.