Eija Ahvo : elämän sain soimaan
Elina Saksala, haastateltava Eija Ahvo


Perustiedot kirjasta Eija Ahvo : elämän sain soimaan:
Julkaisuvuosi: 2021 • Kustantaja: Reuna Oy • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 307 • ISBN: 9789523551046

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Eija Ahvo : elämän sain soimaan edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Elina Saksala, haastateltava Eija Ahvo kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Eija Ahvo : elämän sain soimaan


Juankoskelaisesta Eija Ahvosta kasvoi unelmien toteuttaja. Hän voitti 18-vuotiaana Suomen mestaruuden Tähtijahti-iskelmälaulukilpailussa, työskenteli pari vuotta Kuopion kaupunginteatterissa tanssijana, kunnes pääsi ensimmäisellä yrittämällä Suomen Teatterikouluun Helsinkiin. Siitä avautui uusi maailma: maalaistytöstä tuli hesalaisten nuorten ystävä. Hän oppi elämään suurkaupungissa monien mutkien kautta. Teatteriopintojen ohella Eija lauloi rauhasta ja liittyi opiskelijoiden yhteiskunnallisiin opintopiireihin. Siitä seurasi että sukulaiset pettyivät, mutta ystävät auttoivat.Teatterikoulun musiikinopettajasta Toni Edelmannista tuli läheinen ystävä ja työtoveri vuosikymmeniksi eteenpäin. Muitakin tärkeitä säveltäjiä toi elämä mukanaan aina tähän päivään asti. Valmistuttuaan Eija sai kiinnityksen Helsingin kaupunginteatteriin. Heti ensimmäisen näytelmän Molièren Ihmisvihaajan myötä hän tutustui Susanna Haaviston ääneen ja heistä tuli elämänmittaiset ”laulusiskot”. Yhteiset konsertit ja Laulunkieli-kurssit avasivat heille laulamisen salat.Elokuvien ja euroviisukarsintojen jälkeen Eija nousi kaiken kansan tietoisuuteen Susannan, Erkki Saarelan ja Heikki Kinnusen kanssa MTV:n suosikkisarjassa Soitinmenot. Tunnetut nuoret naiset pyydettiin saman tien Suomen Unicefin ensimmäisiksi hyvän tahdon lähettiläiksi, ja työ jatkuu edelleen. Sattumia on tullut eteen ja sattumiin on tartuttu. Kahden asunnon loukusta Eija perheineen selvisi järvenrannalle Veikkolan vapaavaltioon. Vuosikymmenien ajan almanakka täyttyi näytöksillä, konserteilla, kuvauksilla, levytyksillä, koulutuksilla ja ohjauksilla mutta myös sienestäen. Ja edelleen Eija on se sama erityisesti lastenlastensa kanssa metsässä viihtyvä maalaistyttö, joka haluaa rakentaa parempaa sekä ulkoista että sisäistä maailmaa ja toimia yhteisönsä innostajana.Eija Ahvo sai vuonna 2018 taiteilijoille ja kirjailijoille myönnettävän Suomen Leijonan Pro Finlandia -mitalin.Elina Saksala on tietokirjailija, jonka kirja Eero Raittinen - Mies matkallaan ilmestyi vuonna 2020 ja Kisu - Onnestain on puolet sinun vuonna 2019, äänikirjana 2020.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Eija Ahvo : elämän sain soimaan:
Ahvo, Eija, artister, kulttuurielämä, kulturliv, laulajat, musiker, muusikot, näyttelijät, skådespelare, sångare, viihdetaiteilijat.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Eija Ahvo : elämän sain soimaan - Elina Saksala, haastateltava Eija Ahvo


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.