Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja - Anu E. Castaneda - 9789523430990

Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja
Anu E. Castaneda


Perustiedot kirjasta Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja:
Julkaisuvuosi: 2018 • Kustantaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 403 • ISBN: 9789523430990

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Anu E. Castaneda kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%


Haulla löytyneitä muita vaihtoehtoja

Löysimme myös nämä kirjat, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Su...
Anu E. Castaneda

Lisätietoja kirjasta Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja


Maahanmuuttajilla, erityisesti pakolaistaustaisilla tai vastaavista olosuhteista tulleilla, on pääväestöä enemmän psyykkistä kuormaa ja mielenterveysongelmia. Niiden taustalla ovat sekä menneisyyden kokemukset että uuteen maahan asettumiseen liittyvät vaikeudet. Suomessa ei kuitenkaan ole yhteneväistä valtakunnallista linjaa siitä, miten pakolaisten tai vastaavista olosuhteista tulleiden ehkäisevät ja korjaavat mielenterveyspalvelut järjestetään. Tähän käsikirjaan on koottu suosituksia ja käytännön keinoja pakolaisten mielenterveysongelmien ehkäisemiseksi, tunnistamiseksi ja hoitamiseksi. Kirjan kahdessa ensimmäisessä osassa kuvataan pakolaisuutta ja annetaan yleisiä suosituksia pakolaisten mielenterveyttä tukevaan työhön. Nämä suositukset koskevat kaikkia työssään pakolaisia kohtaavia ammattilaisia niin sosiaali- ja terveyspalveluissa kuin niiden ulkopuolella. Kirjan kolmannessa osassa on erityisiä suosituksia eri työkonteksteihin sekä haavoittuvien ryhmien kanssa työskentelyyn. Suosituksia on myös erilaisille työn mahdollistajille kuten johtajille ja koulutusorganisaatioille. Käsikirja on syntynyt lähes kahdensadan ammattilaisen yhteistyönä osana Pakolaisten mielenterveystoimien valtakunnallista kehittämishanketta, PALOMAa.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Pakolaisten mielenterveyden tukeminen Suomessa : PALOMA-käsikirja:
Mental Disorders, Mental Health, Mental Health Services, Refugees, arbetshandledning, asylsökande, flyktingar, flyktingarbete, flyktingskap, hoito, hälsofrämjande, hälsovårdstjänster, integration hos invandrare, kotouttaminen (maahanmuuttajat), mental hälsa, mentalvårdsarbete, mentalvårdstjänster, mielenterveys, mielenterveysongelmat, mielenterveyspalvelut, mielenterveystyö, pakolaiset, pakolaistyö, pakolaisuus, psychology, psykiska problem, rekommendationer, riskbeteende, riskfaktorer, riskgrupper, riskikäyttäytyminen, riskiryhmät, riskitekijät, social service, sosiaalipalvelut, stödformer, suositukset, terveyden edistäminen, terveyspalvelut, tukeminen, tukimuodot, turvapaikanhakijat, työnohjaus, vård.


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Booky on Suomen suurin verkkokirjakauppa 2015! Valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!