Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomalaiseen kehitysyhteistyöhön j...
1960- Elina Vuola, kirjoittaja Elina Vuola, kirjoittaja Petri Merenlahti, kirjoittaja Tapio Leskinen, kirjoittaja Päivi Hasu, kirjoittaja Auli Vähäkangas, kirjoittaja Mika Vähäkangas


Perustiedot kirjasta Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomalaiseen kehitysyhteistyöhön j...:
Julkaisuvuosi: 2015 • Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 230 • ISBN: 9789522226921

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomalaiseen kehitysyhteistyöhön j... edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla 1960- Elina Vuola, kirjoittaja Elina Vuola, kirjoittaja Petri Merenlahti, kirjoittaja Tapio Leskinen, kirjoittaja Päivi Hasu, kirjoittaja Auli Vähäkangas, kirjoittaja Mika Vähäkangas kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Haulla löytyneitä muita vaihtoehtoja

Löysimme myös nämä kirjat, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomal...
toimittaja Elina Vuola

Lisätietoja kirjasta Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomalaiseen kehitysyhteistyöhön j...


Mikä on kehityksen ja uskonnon suhde? Mitä kehitys tarkoittaa uskonnon näkökulmasta ja mitä uskonnollistaustaiset kehitysyhteistyöjärjestöt tekevät? Edistävätkö vai estävätkö ne kehitystä ja inhimillistä hyvinvointia? Entä mitä helluntailaisuuden voimakas kasvu globaalissa etelässä merkitsee kehityksen kannalta? Mitä tarkoittaa uskonnon lukutaito? Mikä on lähetystyön ja kehitysyhteistyön suhde?Kehitystutkimuksessa ja -politiikassa uskontoon liittyvät kysymykset on yleensä joko kapeasti liitetty lähetystyöhön ja sen historiaan tai vielä tavallisemmin niitä ei ole käsitelty juuri mitenkään. Uskonnontutkimuksessa kehitykseen liittyviä kysymyksiä on taas usein tarkasteltu kapeasti. Tieteenalojen välisen vuoropuhelun puuttuminen ja kehitystutkimuksessa vallinnut uskontosokeus tai asenteellinen suhtautuminen uskontoon ovat puolestaan vaikuttaneet siihen, että uskonnon ja kehityksen välistä monitahoista suhdetta on tarkasteltu puutteellisesti.Kirjassa tarkastellaan uskonnon monimuotoista suhdetta kehitykseen teoreettisesti ja käytännöllisesti muun muassa näiden kysymysten kautta. Uskonnon merkitys kasvaa globaalisti, ja kehitysrahoituksessa muiden kuin valtiollisten toimijoiden merkitys voimistuu.Kirja soveltuu oppikirjaksi eri alojen opiskelijoille (kehitystutkimus, valtio-oppi, politiikan tutkimus, historia, antropologia sekä teologia ja uskontotiede), perusteokseksi eri alojen tutkijoille, kehitysyhteistyön ja politiikan asiantuntijoille ja kenelle tahansa kehityksen ja uskonnon välisestä suhteesta kiinnostuneelle lukijalle.TT Elina Vuolan toimittama Uskonto ja kehitys on ensimmäinen suomeksi julkaistava akateeminen tietokirja uskonnon ja kehityksen suhteesta.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Uskonto ja kehitys : näkökulmia suomalaiseen kehitysyhteistyöhön j...:
Pyhän Marian lähetysasema, Suomen lähetysseura, altruism, altruismi, avustustoiminta, helluntailiike, hjälpverksamhet, humanism, humanismi, identiteetti, identitet (självbild), karismaattiset liikkeet, karismatiska rörelser, kehitys, kehityspolitiikka, kehitystutkimus, kehitysyhteistyö, kirkko (instituutio), kirkkokunnat, kirkot, kristendom, kristinusko, kyrkan (institution), kyrkosamfund, kärlek till nästan, kön, leviäminen, lähetysseurat, lähetystyö, lähimmäisenrakkaus, makt, missionsarbete, missionssällskap, pingströrelsen, politiikka, politik, religion och religioner, religiösa organisationer, religiösa samfund, spridning (process), sukupuoli, uskonnolliset järjestöt, uskonnolliset yhteisöt, uskonto ja uskonnot, utveckling (process), utvecklingsforskning, utvecklingspolitik, utvecklingssamarbete, valta.


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.