Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ...Markku Heikkilä
Perustiedot kirjasta Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ...:Julkaisuvuosi: 2014 • Kustantaja: Turun ammattikorkeakoulu • Kieli: Suomi • ISBN: 9789522165503Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ... edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Markku Heikkilä kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ...
Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ...:ansvarighet, arvoketjut, elintarvikeala, elintarviketeollisuus, elintarvikkeet, globalisaatio, globalisering, innovaatiot, innovationer, konsumentbeteende, konsumenter, kuluttajakäyttäytyminen, kuluttajat, livsmedel, livsmedelsbranschen, livsmedelsindustri, trender, trendit, vastuullisuus, värdekedjor.
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.