Elintarvikeprosessit Anna-Maria Saarela
Perustiedot kirjasta Elintarvikeprosessit:Julkaisuvuosi: 2010 • Kustantaja: Savonia-ammattikorkeakoulu • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 389 • ISBN: 9789522031211Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Elintarvikeprosessit edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Anna-Maria Saarela kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Elintarvikeprosessit
Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Elintarvikeprosessit:aistinvarainen arviointi, elintarvikeala, elintarviketeollisuus, elintarviketuotanto, elintarvikkeet, erotusmenetelmät, fermentointi, jatkojalostus, kalavalmisteet, kasvituotteet, kasviöljyt, laatujärjestelmät, leipomotuotteet, lihavalmisteet, maitovalmisteet, makeiset, margariini, mehut, olut, pakasteet, pakastus, pakkaaminen, pakkaukset, pakkausmateriaalit, prosessit, ravintorasvat, ravitsemisala, ruoka-aineet, ruokavalmisteet, säilöntä, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, valmisruoat, valmistus, vihannekset, viinit, virvoitusjuomat. Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:Lastu-kirjastot: Elintarvikeprosessit - Anna-Maria Saarela
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.