Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalleKirsti Parkkinen, Kaija Rautavirta
Perustiedot kirjasta Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle:Julkaisuvuosi: 2010 • Kustantaja: Restamark • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 270 • ISBN: 9789519185675Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Kirsti Parkkinen, Kaija Rautavirta kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle:alkoholi, elintarvikekemia, elintarvikkeet, hedelmät, kahvi, kala (elintarvikkeet), kananmunat, kemia, kemiallinen koostumus, koostumus, käsikirjat, leipä, leivonnaiset, liha, lihavalmisteet, maito (lehmänmaito), maitovalmisteet, makeutusaineet, marjat, mausteet, ominaisuudet, palkokasvit, peruna, ravintorasvat, ruoanvalmistus, ruoka, ruoka-aineet, sienet, sokeri, suklaa, suolat, säilytys, säilyvyys, tee, vihannekset, vilja, viljavalmisteet, äyriäiset. Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:Lastu-kirjastot: Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle - Kirsti Parkkinen, Kaija Rautavirta
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.








