Anatomia & palpaatio - Joseph E. Muscolino, 1981- Marko Grönholm - 9789519147789

Anatomia & palpaatio
Joseph E. Muscolino, 1981- Marko Grönholm


Perustiedot kirjasta Anatomia & palpaatio:
Julkaisuvuosi: 2019 • Kustantaja: VK-kustannus Oy • Kieli: Suomi • ISBN: 9789519147789

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Anatomia & palpaatio edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Joseph E. Muscolino, 1981- Marko Grönholm kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%


Lisätietoja kirjasta Anatomia & palpaatio


Anatomia ja palpaatio-kirjan avulla opit tunnistamaan ja palpoimaan ihmiskehon tärkeät maamerkit nykyaikaisten tyylikkäiden monivärikuvien avulla. Ammattilaisen työkaluna kirja käsittelee kattavasti myös lihasvenytykset ja triggerpisteet. Toiminnallisen anatomian hallitseminen on perusedellytys manuaalisen terapian parissa toimiville henkilöille. Kirja toimii myös kattavana hakuteoksena niin opiskelijoille, kuin myös ammattihenkilöille.Teos on jaettu kolmeen osaan, jotka johdattavat sinut jäsennellysti aiheen kiehtovaan maailmaan!Osa I kattaa tutkimisen, arvioinnin sekä hoitotekniikat. Tämän osion kaksi ensimmäistä lukua perehdyttävät lukijan palpaation tieteeseen ja taiteeseen. Nämä luvut selittävät yksinkertaisesti ja selkeästi ne suuntaviivat, jotka auttavat sinua kehittämään palpaatiotaitojasi tehokkaammiksi ja varmemmiksi. Yksi osion luvuista kertoo miten suunnitella lihasvenytykset ja selittää käytännön toteutuksen erilaisille venytystekniikoille kuten jännitys-rentous (joka tunnetaan myös proprioseptiivisena neuromuskulaarisena fasilitaationa [PNF]) ja resiprokaalinen inhibitio.Osion I muissa luvuissa perehdytään triggerpisteisiin: mitä ne ovat ja miten ne muodostuvat. 1 osassa käydään läpi myös triggerpisteiden tehokasta käsittelyä. Lisäksi syvennymme kehon mekaniikkaan, jonka merkitys opiskelijalle ja terapeutille on oleellinen. Tämän suhteen kirja esittää 10 ohjetta, jotka parantavat työskentelyn tehokkuutta tuntuvasti. Yksi luvuista kattaa myös erilaisia pehmytkudosmanipulaatioon (hieronta / käsittely) liittyviä otteita ja työstöjä.Osa II koostuu kolmesta luvusta. Nämä luvut kattavat luiden, luisten maamerkkien ja ligamenttien palpaation. Luiden ja luisten maamerkkien tehokas palpaatio on tärkeä ensiaskel ennen lihasten palpaation hallitsemista. Nivelten tehokas palpaatio on välttämätön taito myös asiakkaiden tutkimisen osalta. Osan II jokainen luku sisältää myös perusteelliset kuvat anteriorisesta, posteriorisesta ja lateraalisesta suunnasta kehon ligamenttien esittämiseksi ja havainnollistamiseksi.Osa III sisältää sisältää 11 lukua. Tämän osan luvut kattavat ihmiskehon luustolihasten palpaation. Jokaisessa luvussa esitetään kyseisen kehonalueen lihakset. Jokaisen lihaksen palpaatio käydään läpi vaiheittain. Vaiheet on ohjeistettu niin, että palpaatio voidaan ymmärtää ja muistaa helposti ilman perinteistä ulkoaopettelua. Kuvitus on tehty erinomaisesti niin, että luut ja lihakset on piirretty ihmismalleista otettujen valokuvien päälle. Näin ne tarjoavat tarkimman ja selkeimmän kuvan lihaksista ja niiden palpaatiosta. Näiden lisäksi jokaiselle kirjassa käsitellylle lihakselle kuvataan uniikilla tavalla aktiiviset ja avustetut venytykset. Myös jokaisen lihaksen triggerpisteet ja näiden heijastealueet käydään läpi.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Anatomia & palpaatio:
Muscle Stretching Exercises, Musculoskeletal Physiological Phenomena, Palpation, anatomia, fysioterapia, hieronta, lihakset, luusto, palpaatio, tuki- ja liikuntaelimet, venyttely.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Anatomia & palpaatio - Joseph E. Muscolino, 1981- Marko Grönholm


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Booky on Suomen suurin verkkokirjakauppa 2015! Valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!