Korvaus keksinnöstä : keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeu...
Martti Castrén


Perustiedot kirjasta Korvaus keksinnöstä : keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeu...:
Julkaisuvuosi: 2015 • Kustantaja: Suomalainen lakimiesyhdistys • Kieli: Suomi • ISBN: 9789518553468

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Korvaus keksinnöstä : keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeu... edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Martti Castrén kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Lisätietoja kirjasta Korvaus keksinnöstä : keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeu...


Pienyrittäjä-keksijä on usein alakynnessä pyrkiessään säilyttämään määräysvallan keksintöön silloin, kun hän neuvottelee keksintönsä kehittämistyön rahoittajien ja muiden keksinnöstä kiinnostuneiden tahojen kanssa. Kirjassa tarkastellaan keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeuden haltijan sekä vastapuolen asemaa näissä neuvotteluissa. Esillä ovat epäedulliseksi osoittautuneen keksinnön luovutussopimuksen tehneen mahdollisuudet vedota oikeustoimilain mukaisiin sopimuksen pätemättömyysperusteisiin, joihin liittyy tyypillisesti todisteluvaikeuksia. Keksijän odotukset hänelle keksintönsä luovutussopimuksen jälkeen kertyvistä tuloista voivat usein olla ylimitoitetut. Luovutussopimuksen purkaminen ja keksintöoikeuksien takaisin saaminen voi olla hankalaa, ja mahdollisimman kattavat ja täsmälliset turvalausekkeet luovutussopimuksessa ovat tarpeen suojaamaan keksijää ikäviltä yllätyksiltä. Patentin ja hyödyllisyysmallioikeuden loukkauksesta koituvan vahingon syntymistä, syyperäistä aiheuttamista ja arvioimista, loukkausjutun vastaajan liikesalaisuuksien merkitystä ja niiden suojaa oikeudenkäynnissä sekä markkinahäiriövahinkoa on kirjassa käsitelty monipuolisesti ja perusteellisesti tuoreen oikeuskäytännön ja kirjallisuuden valossa. Kirjan loppuosassa keskitytään patentin ja hyödyllisyysmallioikeuden loukkaukseen liittyviin korvauskysymyksiin. Kirjan loppuosa on osittain vuonna 1979 julkaistun teoksen ”Vahingonkorvaus immateriaalioikeudessa” päivitystä, jossa havainnollistuu, kuinka oikeuskäytäntö ja tuomioiden perusteleminen ovat muuttuneet ja kuinka yksinoikeuden loukkauksesta tuomitut korvausmäärät ovat kasvaneet. Kirja on tarkoitettu keksintöjen sekä niitä koskevien patenttien ja hyödyllisyysmallioikeuksien taloudellisesta hyödyntämisestä kiinnostuneille sekä keksintöihin liittyviä patentti- ja hyödyllisyysmallikysymyksiä käsitteleville lakimiehille ja yritysten ammattihenkilöille.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Korvaus keksinnöstä : keksijän, patentin ja hyödyllisyysmallioikeu...:
immateriaalioikeus, keksijät, keksinnöt, korvausvastuu, mallioikeus, mallisuoja, neuvottelut, oikeudenvastaisuus, patentit, sopimukset, vahingonkorvaus.


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.