Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika
Kristiina Ulla Paananen, 1948- Sirkka Pietiläinen, 1962- Eija Raussi-Lehto, 1951- Anna-Mari Äimälä, kuvittaja Seija Rusanen, kuvittaja Sanna Laajasalo


Perustiedot kirjasta Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika:
Julkaisuvuosi: 2015 • Kustantaja: Edita • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 640 • ISBN: 9789513766047

Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Kristiina Ulla Paananen, 1948- Sirkka Pietiläinen, 1962- Eija Raussi-Lehto, 1951- Anna-Mari Äimälä, kuvittaja Seija Rusanen, kuvittaja Sanna Laajasalo kirjailijan muita teoksia.

Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.
LADATAAN HAKUTULOKSIA: 0%

Haulla löytyneitä muita vaihtoehtoja

Löysimme myös nämä kirjat, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Kätilötyö : raskaus, synnytys ja laps...
Kristiina Ulla Harvala, 1948- Si...

Lisätietoja kirjasta Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika


Kätilötyö - raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika on Suomessa laajin aiheesta kirjoitettu oppikirja. Se keskittyy kätilön osaamiseen seksuaali- ja lisääntymisterveyden asiantuntijana. Naisen terveyden edistäminen ja perheen hyvinvoinnin tukeminen raskauden ja synnytyksen aikana sekä lapsivuodeaikana ovat kirjassa keskeisessä asemassa. Lisääntymiseen liittyvä anatomia, fysiologia ja hedelmöitys sekä alkion- ja sikiönkehitys esitetään monipuolisesti ja selkeästi kuvitettuna. Kirjassa käsitellään kattavasti kätilötyön eettisyyttä ja tietoperustaa. Siinä kuvataan laajasti se teoreettinen tieto ja taito, mihin matalan ja korkean riskin raskaana olevan, synnyttävän, lapsivuoteisen ja vastasyntyneen hoitamisen asiantuntijuus perustuu.Kirjassa on huomioitu viimeisimmät seksuaali- ja lisääntymisterveyttä käsittelevät toimintaohjeet ja suositukset. Näin sen näkökulma on ajankohtainen ja tulevaisuuteen suuntaava.Teos on erityisesti kätilökoulutuksen oppikirja, mutta se sopii myös terveydenhoitajakoulutukseen ja osin myös sairaanhoitaja- ja ensihoitajakoulutukseen. Lääketieteen opiskelijoille kirja soveltuu oman alansa kirjallisuuden rinnalle. Sitä voidaan käyttää myös käsikirjana kaikissa raskauksia, synnytyksiä ja lapsivuodeajan hoitoa toteuttavissa organisaatioissa, esimerkiksi äitiysneuvoloissa, synnytyssairaaloissa sekä ensihoidossa.Kirjan tekijät ovat kätilötyön opettajia Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. Kirjan tekemiseen on heidän lisäkseen osallistunut useita alan asiantuntijoita Suomen eri korkeakouluista, tutkimuslaitoksista ja sairaaloista.


Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika:
Midwifery, Parturition, Postnatal Care, Pregnancy, Pregnancy, High-Risk, ammattitaito, etiikka, hedelmöitys, hoitotyö, infektiot, kätilöt, lapsettomuus, lapsivuodeaika, lisääntymisterveys, naistentaudit, raskaus, raskauskomplikaatiot, riskiraskaus, sairaudet, seksuaaliterveys, sikiödiagnostiikka, sikiönkehitys, sukupuolielimet, synnytys, synnytyskomplikaatiot, synnytysvalmennus, varhainen vuorovaikutus, vastasyntyneet.

Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:
Lastu-kirjastot: Kätilötyö : raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika - Kristiina Ulla Paananen, 1948- Sirkka Pietiläinen, 1962- Eija Raussi-Lehto, 1951- Anna-Mari Äimälä, kuvittaja Seija Rusanen, kuvittaja Sanna Laajasalo


Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat

Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.

Kirjakauppa Adlibris - Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa
Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa, josta löydät yli 10 miljoonaa kirjaa ja paljon vaihtuvia tarjouksia.
Halvat kirjat Bookysta - Kirjakauppaa jo vuodesta 2005
Booky.fi
Kotimainen kirjakauppasi netissä. Bookyn laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta.
CDON.COMista kirjat halvalla - Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä
CDON.COM
CDON.COM Tarjoaa sinulle parhaan valikoiman kirjoja, musiikkia, elokuvia, pelejä, viihde- ja kodinelektroniikkaa.
Edulliset kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta.
Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja hyötyä erittäin laajan kirjavalikoiman muodossa.
Pohjolan kehittynein verkossa toimiva antikvariaatti
Finlandia Kirja
Finlandia Kirja on Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, jossa tarjolla on laaja valikoima erilaista kirjallisuutta.
Kärkkäisen verkkokauppa - Kirjoja edulliseen hintaan
Kärkkäisen verkkokauppa
Karkkainen.comista löydät laajan valikoiman kirjallisuutta Suomen suurimmilta kirjakustantajilta.
Aavetaajuus - Spekulatiivisen fiktion kirjakauppa
Aavetaajuus
Aavetaajuus on scifiin, kauhuun, fantasiaan ja muuhun populaarikulttuuriin keskittyvä kirjakauppa.
Antikvaari - Suomen suurin antikvariaatti verkossa
Antikvaari
Suomen suurin antikvariaatti verkossa. Etsi, löydä ja tilaa yli miljoonan kirjan valikoimasta!
Turun Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa
Kansallinen Kirjakauppa palvelee Turussa kolmessa liikkeessä sekä verkkokaupassa maailmanlaajuisesti.