Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoastaSaku Tuominen, valokuvaaja Sara Karlsson
Perustiedot kirjasta Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta:Julkaisuvuosi: 2019 • Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Otava • Kieli: Suomi • Sivumäärä: 369 • ISBN: 9789511342977Katso alta mistä kirjakaupoista saat ostettua teoksen Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta edullisimmin. Kannattaa aina muistaa vertailla kirjojen hintoja Superkirjan avulla. Kokeile myös hakea hakusanalla Saku Tuominen, valokuvaaja Sara Karlsson kirjailijan muita teoksia.Tämän kirjan hinnat eri kirjakaupoissa
Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan ostamaan kirjan kyseisen kirjakaupan verkkokaupasta.Lisätietoja kirjasta Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Erilainen ruokakirja. Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin. Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin. Tähän on listattu joitakin sanoja, termejä ja kirjan aiheita, jotka kuvaavat parhaiten teosta Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta:raaka-aineet, ravitsemuskäyttäytyminen, ruoanvalmistus, ruoka, ruokakulttuuri, ruokatottumukset. Linkkejä ulkopuolisiin sivuihin:Lastu-kirjastot: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta - Saku Tuominen, valokuvaaja Sara Karlsson
Superkirjan kirjahaussa mukana olevat kirjakaupat
Parhaat verkossa toimivat kirjakaupat palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Kirjakauppojen erinomaisista valikoimista löydät kirjan kuin kirjan joka tilanteeseen. Superkirjan avulla löydät helposti halvat hinnat kirjoille yhdellä haulla kaikista alla olevista verkkokirjakaupoista.